Velkommen til karrierebloggen

Velkommen til karrierebloggen

Er du på jakt etter ny jobb og karriere? Skal bedriften du jobber i nedbemanne og nå lurer du på hvordan du best kan hjelpe de som vil bli påvirket av dette? Enten du er i jobb og er interessert i hvordan du bygger din karriere, eller du er mellom to jobber på jakt etter drømmejobben, så vil denne bloggen være til inspirasjon for deg.

Vi ønsker å bistå både bedrifter og privatpersoner med helt konkrete tips og verktøy når det kommer til jobbsøk, kompetansekartlegging, omorganisering og nedbemanning.

Metier OEC Outplacement har i over 16 år kombinert prosjektutdanning med effektive strategier og gode verktøy for å oppnå resultater gjennom våre Outplacementprogram. Vi vil holde deg oppdatert på hva som skjer i dagens arbeidsmarked, samt belyse de utfordringer du vil kunne møte som jobbsøker. Denne bloggen vil gi deg tipsene du trenger for å raskt komme deg tilbake i arbeid, samt bli en mer attraktiv jobbsøker.

Varierte innlegg

Innleggene vil bli skrevet av vårt erfarne Outplacement-team, men noen ganger vil du også kunne møte spesialister og ledere som gjesteblogger for oss.

Vi ønsker å skape en arena hvor leserne kan utveksle sine egne erfaringer og påvirke hvilke tema vi skal sette fokus på.

Slik følger du karrierebloggen

For å holde deg oppdatert på siste nytt fra bloggen, kan du følge oss på flere måter:

Du kan bidra

For å lage en så god blogg som mulig, ønsker vi din hjelp. Har du erfaringer eller temaer du kunne tenke deg å skrive om? Ta gjerne kontakt med oss!

Har du tips til oss?

Er det spesielle tema, problemstillinger eller saker du kunne tenke deg å lese om? Vi blir glad for innspill fra deg.